Spam mail


Vårt firmanavn og adresse med telefonnr er blitt missbrukt i en svindelmail som er sendt ut.

Beklager til alle som er berørt men det er blitt sendt ut mail som utgir seg for å være fra oss. Dette er svindelforsøk ikke åpne vedlegg, det er ikke noe vi har sendt ut.

Mail vedlegget er en kjørbar java fil (et program) som sannsynligvis ikke har gode hennsikter.

Det ser ikke ut som det er vår mail som er hacket, men de har kopiert vår bedriftsinfo fra nett, lagt til Anne Hermansen, (det er ingen som heter det her hos oss) Avsender mail er fra et firma i tyrkia som produserer fiberglass, det er nok deres mail som er hacket. Jeg har ringt politiet om dette, men vet ikke hva vi kan gjøre da det rett og slett er klippet ut firmainfo fra en eller annen nettkatalog eller vår hjemmeside og limt inn i mailen.