Våren 2011


For ca 2 måneder siden kjøpte vi bygget vi holder til i av Storegga Betong (bygget ser du på bildet øverst her) så det jobbes endel for å få det bedre tilrettelagt for vår drift. Øverst på ønskelisten står nok platesaks og knekkemaskin samt en skikkelig båndsliper. Ellers er det planer om både nye gulv i kontor og spiserom, litt maling på veggene og som man ser trenges et nytt skilt.

Nå er det påske og påskeferie. Tom-F og Yngve har jobbet med utskyvere til Bewi Produkter på Frøya den siste tiden.

syrevasking av utskyver

For to uker siden tok Yngve sitt fagbrev nr 2, denne gangen som Automasjonsmekaniker, oppgaven var å lage et system for å sluse ut vann fra vacumanlegget hos Bewi Polar. Gratulerer.

Mens jeg (Bjørn) har jobbet med å få igang isolasjonsplateproduksjonen hos Bewi Polar, til denne jobben har jeg også hatt god hjelp fra Sindre Velva som har vært her på praksis fra skolen. Rett før påskeferien ble ny silo endelig montert.